Polední menu
27. 6. – 1. 7. 2016
Pondělí
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Steak z krkovice, zelené fazolky, čili dip, pečené brambory
Salát Caesar s kuřecím masem, pečenou slaninkou a krutonky
Úterý
Fazolová polévka
Vepřová roláda plněná houbami a bylinkami, šťouchané brambory
Marocký kuskus s krůtím masem
Středa
Vývar se zeleninou a bulgurem
Jablečné lívance s kysanou smetanou a karamelem
Hovězí „Stroganov“, domácí bramborové placky
Středeční speciál: Vepřová panenka Wellington, salát …99,-
Čtvrtek
Zeleninový krém
Kuřecí řízečky s medovo-česnekovou omáčkou, petrželové brambory
Špagety s omáčkou z gorgonzoly a hrušek
Čtvrteční klasika: Maďarský perkelt z vepřového masa, domácí nočky …99,-
Pátek
Boršč
Přírodní vepřový řízek v limetkovo-bylinkové marinádě, gratinované brambory, hořčičný dip
Od pondělí do pátku
Čočkový dhal (červená čočka, zázvor, kokosové mléko, česnek, koriandr), pita
polévka 20,- / 16,-
hlavní jídlo 83,- / 63,-
celé menu 99,- / 73,-