Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Vědomě žít

Vědomě žít



Datum konání:
14.9.2019

V sobotu 14. září 2019 se bude konat další úžasná akce: Benefiční festival - Vědomě žít a polovina z vybraného dobrovolného vstupného půjde na naší organizaci (druhou půlku dostane Hospic Sv. Jiří Cheb). Ani nedokážeme slovy vyjádřit, jak jsme z toho nadšení!

Kdo vlastně stojí za organizací festivalu Vědomě žít? Kdo je Chebská Agara z.s.? V roce 2018 se dala dohromady skupina lidí, která pocítila potřebu v Chebu něco posunout, probudit, dostat do podvědomí, propojit lidi, kteří se věnují osobnímu rozvoji či aktivnímu, vědomému přístupu k životu. Idea festivalu tu byla již v roce 2018, ale ještě zde nebyla síla realizovat ji. Přesto za účelem pořádání akcí vznikl spolek Chebská Agara z.s.

V roce 2019 oslovil spolek s konkrétní vizí festivalu Josef Dušek a dal počáteční sílu festival realizovat. Tak se postupem času vytvořil tým lidí (Karel Erben, Dagmar Vorlová, Vlaďka Karasová, Lenka Fleischmannová, Jirka Šobr, Pavlína Lorencová a jiní.), který se každý týden schází a tvoří festival s myšlenkou ukázat jiné způsoby přístupů k životu. Za záda se Agaře postavil spolek Skoola vědomí života z.s.

 

Těšíme se na všechny, kteří dorazí a podpoří tím tak dobrou věc.

tým Joker

 

Plakát.jpg