Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Výhra v projektu ČSOB

Výhra v projektu ČSOB



Dokázali jsme to! Náš projekt v rámci ČSOB pomáhá regionům se umístil na prvím místě! Od vás, štědrých dárců a našich podporovatelů, se vybralo úžasných 53 638 korun a tuto částku navíc ještě ČSOB navýší o svůj příspěvek ve výši dalších 50 000 korun!
 
Sociální služba Sociálně terapeutické dílny je určena osobám se zdravotním postižením ve věku 15 až 64 let. Klienti zde pomocí pracovně-sociální terapie rozvíjejí své dovednosti a připravují se na případné uplatnění na otevřeném či chráněném trhu práce. Naše organizace poskytuje tuto službu jako jediná v okrese Cheb. Cílem projektu bylo zvýšení dostupnosti služby pro dojíždějící klienty, pro které je cestování veřejnou hromadnou dopravou složité a často i nemožné. Joker zajišťuje svoz klientů do místa poskytování služby v Chebu a zpět do místa bydliště (Aš, Hazlov, Mnichov), a to vlastním služebním automobilem. Pohonné hmoty jsou však stále dražší a náklady na svoz klientů rostou.
 
Jsme vděční a šťastní, že byl náš projekt úspěšný. Budeme tak moci zachovat možnost svozu pro naše klienty zcela zdarma.
 
Ještě jednou moc díky všem, kdo přispěli, a obrovské díky samozřejmě i ČSOB! ????
 
 
obrazek-facebook.jpg