Pondělí
SVÁTEK
Úterý
Bramborovo-celerový krém
Maďarský vepřový perkelt, petrželové halušky … 94,-
Francouzský quiche Lorainne, zeleninový salát … 94,-
Středa
Masový vývar s těstovinou
Vepřová pečínka, plněné tyrolské taštičky … 94,-
Jarní salát s celerem, řepou a grilovaným chilli kuřetem … 94,-
Středeční speciál: Perla kuchyně amerického jihu (krevety na tmavém pivu a rozmarýnu), bramborové pyré … 109,-
Čtvrtek
Boršč
Rybí filety tikka masala podávané se salátkem na indickém bylinkovém chlebu … 94,-
Dušené vepřové s kapustou, šťouchané brambory … 94,-
Sladký čtvrtek: Domácí meruňkové knedlíky s kysanou smetanou a perníkem … 89,-
Pátek
Zelňačka
Roasbeef s bearnskou omáčkou, bramborové krokety … 99,-
Špagety s česnekem, houbami a parmskou šunkou, sypané parmazánem … 89,-
cena polévky 29,- / 23,-
cena polévky k menu 16,- /10,-
ČAS PRO REZERVACE OBĚDŮ:
8:00 – 10:45 hod.