Polední menu
21. – 25. února
Pondělí
Bramborový krém
Kuřecí prso na rajčatech, řapíkatém celeru a víně, bylinková rýže … 119
Bramborové noky s parmskou šunkou a sýrovou omáčkou … 119
Úterý
Řecká kuřecí polévka
Uhlířské těstoviny se slaninou, vejcem a parmazánem … 109
Úterní klasika: Pikantní hovězí guláš s domácím knedlíkem … 139
Středa
Gulášová polévka
Vepřová pečeně se žampiony a mrkvičkou, petrželové brambory … 119
Středeční speciál: Kuřecí steak na tymiánu se zelenými fazolkami, parmazánová polenta … 119
Čtvrtek
Francouzská zelná polévka
Mexické fajitas v tortille s vepřovými nudličkami, chilli a paprikou … 119
Kuřecí prsíčka v listovém těstě, bramborové pyré … 119
Pátek
Polévka z čínského zelí s mrkví
Rolovaná krkovička plněná kysaným zelím a slaninou, mačkané brambory … 119
Dijonský quiche, listový salátek … 109
Týdenní speciál: Marocký zeleninový kuskus … 119
cena polévky 39/33
cena polévky k menu 26/22
ČAS PRO REZERVACI OBĚDŮ:
8:00–10:45
733 645 450