Pondělí
Minestrone
Gnocchi se slaninou a kapustičkami, sypané sýrem
Pečená králičí stehna na hořčici a víně, zeleninová rýže
Úterý
Kuřecí vývar se zeleninou a kuskusem
Maďarský perkelt, halušky
Grilovaný pstruh na másle a bylinkách, brambory
Středa
Bramboračka
Vepřové kung pao, jasmínová rýže
Domácí lívance s teplým ovocem a kysanou smetanou
Středeční speciál: Pečený vepřový bok, hlávkové zelí, chlupatý knedlík
Čtvrtek
Hovězí polévka pot au feu
Italské hovězí závitky, šťouchané brambory
Špenátové rizoto s kuřecím masem, sypané parmazánem
Pátek
Dršťková polévka
Grilovaná vepřová panenka s křenovou omáčkou a sýrovou rizoletou
Od pondělí do pátku
Těstoviny s dýní, kapustou a sušenými rajčátky
Polévka 20,- / 16,-
Hlavní jídlo 83,- / 63,-
Celé menu 99,- / 73,-